+381 64 570 26 16 | +381 21 60 43 980 info@dealservice.rs

Proizvodi

Deal service prodaje baterije i opremu za baterije, punjače za baterije, delove i komponente za punjače, gume za viljuškare i delove, kao i akumulatore za viljuškare.

Baterije i akumulatori za viljuškare

Oprema za baterije

Delovi za viljuškare

Gume za viljuškare

Punjači za trakcione baterije

Delovi za punjače

Baterije i akumulatori za viljuškare

Deal service prodaje trakcione baterije za viljuškare, stacionarne i ciklične baterije, OPZS, OPZV baterije, AGM VRLA baterije, gel baterije i baterije za solarne panele.

  • Trakcione baterije za viljuškare (nove trakcione baterije za viljuškare, polovne revitalizovane baterije)
  • Stacionarne baterije (koriste se za solarne panele, alarmne sisteme, centrale, UPS uređaje…)
  • Ciklične baterije (koriste se za radne platforme, dizalice, mašine za pranje i čišćenje podova, elektro vozila, električna bicikla…)
  • OPZS, OPZV baterije (Olovne baterije sa tubularnim (cevastim) pločama za stand-by aplikacije. Za upotrebu u oblastima kao što su sistemi za snabdevanje energijom, sigurnosna rasveta, telekomunikacije itd.)
  • AGM VRLA baterije (Za opštu upotrebu – za bezbednosne sisteme, UPS, telekomunikacije, IT, rasvetu za hitne slučajeve, igračke itd. i one koje trpe duboka pražnjenja – za rezervna napajanja, solarnu i obnovljivu energiju)
  • Gel baterije (Gel olovne baterije sa gel elektrolitom za dugotrajno stacionarno skladištenje energije, rešenje za svaku potrebu za napajanjem)
  • Baterije za solarne panele (za aplikacije solarne i obnovljive energije)

Oprema za baterije

U našoj ponudi možete naći sisteme za centralno dolivanje vode, kanistere za dolivanje vode, fleksibilne i olovne spojnice (fleksibilne spojnice svih dužina i promera kabla), ćelije (sve vrste ćelija sa fleksibilnom vezom), spojnice, konektore, antikiselinske šrafove, kablovske stopice, kablove.

Delovi za viljuškare

Delove za sve vrste viljuškara uvozimo od svetski poznatih renomiranih proizvođača na koje dajemo višemesečnu ili višegodišnju garanciju.

Gume za viljuškare

Prodajemo pune gume za viljuškare, pneumatske gume za viljuškare, felne za viljuškare, točkiće za ručne viljuškare-paletare.

Punjači za trakcione baterije

U ponudi imamo sve vrste punjača za 24 voltne, 48 voltne i 80 voltne baterije, monofazne ili trofazne, trafovske ili invertorske baterije, kao i nove punjače italijanskog proizvođača Energic plus.

Delovi i komponente za punjače

Prodajemo elektroniku za punjače, diodne mostove, trafo, konektore za baterije i za punjače.

Deal service – ostale usluge i proizvodi

Servis i remont viljuškara

Servisiranje i remont svih modela, bilo da su dizel, elektro ili plinski. Vršimo popravku mehanike, elektrike, elektronike i hidraulike.

Prodaja novih i polovnih viljuškara

Linde, Still, Jungheinrich, Toyota, Hyster, Indos, Boss, Caterpillar, elektro, dizel i gasni, čeoni, bočni regalni, ručni paletari, komisioni i terenski viljuškari.

Revitalizacija trakcionih baterija

Najnovijom tehnologijom vršimo kompletnu revitalizaciju (desulfatizaciju) trakcionih baterija za viljuškare i vraćamo im kapacitet u optimalno stanje.

Pišite nam

9 + 11 =

Adresa

Gavrila Principa 21
21400 Bačka Palanka

E-mail