+381 64 570 26 16 | +381 21 60 43 980 info@dealservice.rs

Servis viljuškara

Online zakazivanje servisa

Servisiramo i remontujemo sve modele bilo da su dizel, elektro ili plinski viljuškari u moderno opremljenoj radionici.

Vršimo popravku mehanike, elektrike, elektronike i hidraulike.

Servisiranje viljuškara vršimo na teritoriji cele Srbije, kako i na teritoriji okolnih država, BiH, Crna Gora, Hrvatska.

Delove za sve vrste viljuškara uvozimo od svetski poznatih renomiranih proizvođača na koje dajemo višemesečnu ili višegodišnju garanciju.

Modeli viljuškara koje servisiramo u našem servisu

Deal service servisira i remontuje sve modele viljuškara, bilo da su dizel, elektro ili plinski viljuškari svih velikih proizvođača kao što su Linde, Still, Jungheinrich, Toyota, Hyster, Indos…

Zakažite servisiranje

Najčešća pitanja

Da li Deal service ima uvek dostupnu tehničku podršku?

Tehnička podrška je uvek dostupna našim mušterijama. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana da razmotrimo problem koji imate sa vašim viljuškarom.

Kada izlazite na teren?

Nakon što pozovete našu tehničku podršku, naši serviseri će izaći na teren u najkraćem mogućem roku, kada vam najviše odgovara. Nakon toga, ukoliko je neophodno, servis obavljamo u našoj moderno opremljenoj radionici.

Servisiranje na licu mesta

Servisiranje viljuškara vršimo i na terenu kako bi vam troškove sveli na minimum. Deal service poseduje dobro opremljena servisna vozila koja omogućavaju izlazak na teren sa svim neophodnim alatom. Takođe imamo i ogroman lager delova pa sve što vam je neophodno, po potrebi, nosimo na teren.

Pišite nam

3 + 5 =

Adresa

Gavrila Principa 21
21400 Bačka Palanka

E-mail